Uniek coachingstraject voor vrouwen met een onvervulde kinderwens

Naar een nieuw perspectief
met de godinnen uit Griekse mythes

Blijft jouw kinderwens of je wens voor een volgend kind onvervuld en ben je op zoek naar een nieuw perspectief, een nieuw doel om voor verder te gaan? En wil je graag weer kunnen genieten van je leven?

Het doet pijn als je achterblijft met lege handen nadat je leven jarenlang in het teken van je kinderwens heeft gestaan. Overal zijn confrontaties, je hebt het gevoel dat je hier alleen mee ploetert en dat maakt het zwaar.

Je weet niet hoe je verder moet en bent vergeten hoe het voelt om voluit te genieten.

Je wilt wel, maar hebt geen idee hoe...

Het kan ook anders

Ook met een onvervulde kinderwens kun je een fijn leven hebben waar je onbezorgd in kunt genieten. Jouw leven is waardevol, en jij als mens doet ertoe.
En als je dat nu nog niet voelt is dat oké, ik ga je helpen om daar stappen in te zetten.
Na al die tijd waarin je leven in het teken heeft gestaan van je kinderwens is het nu tijd voor jezelf.
Want JIJ bent de basis en een nieuw perspectief in je leven begint bij jou.

Als je helder krijgt wie je bent, wat je kunt en wat je wilt,
dan kun je daarmee een nieuwe invulling aan je leven gaan geven

En dan kan het je zomaar gebeuren dat je merkt dat je weer voluit geniet van wat er is in je leven.
Dan staat niet langer je onvervulde kinderwens centraal, maar JIJ als mens.
In verbinding met anderen, met jezelf, en gesteund door gelijkgestemden.
Want het voelt zó krachtig om te weten wie je bent en waar je blij van wordt, om uit jezelf te kunnen halen wat je in je hebt.
Daardoor voel je dat je leeft! De Griekse godinnen zijn daarvoor een prachtige inspiratiebron.

Waarom ik je wil helpen

Of: Hoe het boek ‘Godinnen in elke vrouw’ mij heeft geïnspireerd

Ik ben Irene Otto, getrouwd en moeder van een volwassen zoon en 2 ongekende kindjes. Ik zal je eerlijk bekennen dat ik heb geworsteld met de overgang naar het moederschap. Hoeveel ik ook van onze zoon hield [en nog steeds hou], zijn afhankelijkheid benauwde me. Ik dacht dat ik niet normaal was, hoe ik me voelde klopte niet met het beeld dat onze cultuur mij van het moederschap voorschotelde.
Na jaren van twijfel wilden we toch graag nog een tweede, alleen liep dat 2 keer mis. Ik kreeg in korte tijd 2 miskramen. Daarna kozen we er zelf voor om onze wens voor een 2e onvervuld te laten. Dat neemt niet weg dat ik in de loop van de jaren (af en aan) moeilijk heb gehad met de lege plek in ons gezin.

Twee jaar later ging ik me omscholen van boekhouder naar psychosociaal therapeut, aanvankelijk met het idee iets te gaan doen met wat werk met mensen doet. Met miskramen en mijn onvervulde wens voor een tweede ging het niks te maken hebben, dat kwam veel te dichtbij ;)
Tot ik inzag dat ik JUIST hiermee het verschil kan maken voor anderen, dat ik een ander kan bieden wat ik zelf heb gemist. En nu heb ik dus al jaren Praktijk Janna.

Tijdens die bewuste studie kwam het boek ‘Godinnen in elke vrouw’ op mijn pad en kwam ik in aanraking met de archetypen van de Griekse godinnen. Die archetypen kun je zien als een ‘blauwdruk’ van verschillende typen vrouwen of vrouwenrollen die in ons als vrouw aanwezig zijn. Er zijn 7 godinnen-archetypen en de ‘oermoeder’, Demeter, is daar maar één aspect van. Ik ging me afvragen hoe zich dat verhoudt tot miskramen en je kinderwens.

Door de inzichten die ik opdeed over de godinnenkrachten ontdekte ik waar mijn worsteling met de overgang naar het moederschap vandaan kwam: ándere godinnen waren sterker in mij aanwezig. Dat inzicht gaf me rust, ik voelde me gesteund, kon beter begrijpen waarom ik ben zoals ik ben.

En wist ik bij aanvang van mijn studie zeker dat mijn werk niets met miskramen en mijn onvervulde wens voor een tweede te maken ging hebben… Gehoor geven aan de oproep om dit dus juist wél te gaan doen (en niet veilig te kiezen voor werken met wat werk met mensen doet…) was luisteren naar de kracht van de godin Demeter in mij: iets betekenen voor anderen en doorgeven, in combinatie met de kracht van de godin Artemis: om andere VROUWEN te willen helpen en samenbrengen.

De afgelopen jaren heb ik al veel vrouwen met een (nog) onvervulde kinderwens mogen begeleiden. Hen zien worstelen met hun kinderwens en de kracht van de godin Demeter was opnieuw een eye-opener hoe we daar allemaal aan onderhevig zijn als vrouw. Ik ging de inzichten uit de kracht van de godinnen steeds meer toepassen in coachingstrajecten.
En nu heb jij de kans om vanuit deze fijne invalshoek, op een luchtige en plezierige manier, met mij op zoek te gaan naar een nieuwe invulling van je leven.
Want ik gun het jou ook om weer voluit te kunnen leven. Je sprankelende levenslust weer te voelen. Dat bruisende gevoel alsof er bubbeltjes champagne uit je binnenste omhoog tintelen…
- Irene Otto -
Irene Otto portret

Graag nodig ik je als eerste uit voor de pilot-versie van mijn godinnencirkel

Uniek en eenmalig aanbod

Ik zoek maximaal 4 vrouwen die op zoek willen naar een nieuwe invulling van hun leven, nu hun wens voor [nog] een kind onvervuld blijft, voordat ik dit volgend jaar aan het aanbod van mijn diensten ga toevoegen.

Dit betekent dat jij nu eenmalig de kans hebt om samen met mij in een groepje gelijkgestemden aan een nieuw perspectief in je leven te werken, met de krachten van de Griekse godinnen als bijzondere invalshoek, als hulpmiddel.

En niet je onvervulde kinderwens, maar jijzelf staat hierin centraal. Wie JIJ bent en wat bij jou past is de leidraad. De precieze invulling van het traject gaan we samen uitwerken, waardoor jij als deelnemer aan de pilot super uitgebreid maatwerk en persoonlijke aandacht krijgt.

Live en online bijeenkomsten

Datum van bijeenkomsten in overleg

Live bijeenkomsten in Ede, centraal in Nederland

Opdrachten op maat, passend bij jouw behoefte

3 persoonlijke online gesprekken

Evt. meer gesprekken als dat nodig blijkt

Mooie bonussen

Hoe de godinnenkrachten ook jou kunnen helpen

Iedere godin heeft haar eigen uitdagingen en manieren om te groeien. Wanneer je gaat herkennen welke godinnen in jou resoneren en welke niet, vind je daar de sleutel voor jouw persoonlijke groei. Door je te gaan verdiepen in de verschillende godinnen en hun mythes en er met elkaar over te sparren ga je de krachten in jezelf herkennen en word je je bewust van jouw persoonlijke ontwikkelpunten.

Om die ontwikkelpunten te stimuleren heb ik oefeningen en handvatten voor je, deels zijn dit oefeningen die ik al gebruik in mijn coaching en deels ga ik dit nog verder uitdiepen naar jullie behoeften. Die vind je dus niet in het boek.
De luchtigheid, maar tegelijk ook diepgang die je hiermee bereikt is zo’n mooie manier om meer te leren over wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en hoe je dat dan vervolgens kunt gaan doen, daarmee help ik jou ook graag.

Als je meedoet aan deze pilot zal ik tussentijds vragen naar je feedback en je na afloop interviewen voor een schriftelijke review. In ruil daarvoor kun je met 50% voordeel meedoen. Ook krijg je bonussen ter waarde van meer dan € 200 cadeau.
Dit aanbod is uniek, eenmalig en slechts 14 dagen beschikbaar

Wat krijg je als je meedoet?

Online kick-off eind oktober

Verdiepende video’s over de 7 Griekse godinnen die in het boek behandeld worden

3 Live bijeenkomsten [datum in overleg]

3 persoonlijke gesprekken

Opdrachten, oefeningen enz. op maat, om jouw ontwikkelpunten te ondersteunen

Levenslang toegang tot alle materialen, ook toekomstige aanvullingen en updates

Eventueel nog extra online bijeenkomsten en persoonlijke gesprekken als tijdens de pilot blijkt dat dat meerwaarde heeft

Totale waarde minimaal € 1.111

Daarnaast krijg je de volgende bonussen:

Het boek ‘Godinnen in elke vrouw’ van Jean Shinoda Bolen waar mijn methode op is geïnspireerd [t.w.v. € 18,95]

Online Masterclass ‘Werken met de maan’ door Mirjam van der Zee [The Practical Moonlady] [t.w.v. € 97]

Je Soul Seed Sentence [een korte karakterschets o.b.v. je geboortedatum] door Mirjam van der Zee [t.w.v. € 97]

Na deze pilot ga ik de godinnencirkel gestandaardiseerd aanbieden, zo superveel persoonlijke aandacht als dit krijg je alleen nu!

Voor maximaal 4 dames is dit nu tijdelijk beschikbaar voor slechts € 555,-

En is die investering in één keer te groot voor je,
dan kun je ook in 2 termijnen van € 277,50 of 5 termijnen van € 111,- betalen.

Dit kan de godinnencirkel je brengen

Eerder heb ik vanuit de invalshoek van de Griekse godinnen individueel dames begeleid. Wilma en Carla vertellen hoe ze dat hebben ervaren.

Wilma:

“Ik kwam bij Irene omdat ik soms nog heftig heen-en-weer werd geslingerd in de emoties rond mijn kinderwens, terwijl al vaststond dat deze niet meer vervuld zou worden. Een coachingstraject met de godinnenkracht leek mij zeer interessant. Ik wilde graag mijn vrouwelijkheid meer ontwikkelen en verdiepen, op een lichte maar wel diepzinnige manier.

Van Irene kreeg ik in video’s de uitleg van de godinnen en waar ze elk voor staan aangereikt. Zo mooi om herkenning te ervaren en hoe sterk de energie van de godinnen in jou haar kracht laat zien.

Voor mij was het bijzonder waardevol om dit godinnentraject te doen, het heeft mij veel inzichten en kracht gegeven als vrouw zijn. Het heeft me helpen begrijpen wat ik meemaak, de wens om een kindje te krijgen en de verwerking en het verdriet wanneer deze wens uitblijft. De invalshoek van de godinnen resoneerde bij mij en was fijn en leuk om te doen."

Carla:

“Van tevoren vroeg ik me af hoe het thema Griekse godinnen precies gelinkt kon worden aan mijn verdriet rondom mijn miskramen en onvervulde wens voor een volgend kind. Omdat ik in een coachtraject graag ook mijn spirituele ontwikkeling wilde betrekken, stond ik er wel voor open.
Ik vond het zeer boeiend om de verhalen over de verschillende godinnen te horen. De symboliek van de verschillende godinnen is zo tijdloos en universeel gebleken, dat ik me er wel in kon herkennen: veel vrouwenthema's komen erin naar voren, waaronder ook moederliefde, je verbinden met en loslaten van je (ongeboren) kinderen.

De coaching met de godinnen heeft me geholpen om rust te krijgen rond mijn kinderwens, om mijn droom los te laten en om te accepteren dat ik de hoop losliet. Eerder was het onverteerbaar dat er niet nog een kind zou komen, het bepaalde mijn leven en hield me in een soort kramp. Nu voelt het meer als ‘Ik heb mijn best gedaan en het is niet gelukt’ en heb ik meer vrede met hoe het is gegaan.

Ik denk dat de symboliek van de verhalen voor veel vrouwen herkenbaar is, maar ook wel een eyeopener op sommige vlakken. Mooi om te kunnen zien waar hierin voor jou groeimogelijkheden liggen. Zo’n traject is denk ik fijn voor alle vrouwen die worstelen met vrouwenthema's, waaronder het moederschap.”
De inzichten en oefeningen waarmee ik Carla en Wilma heb geholpen zijn nu tijdelijk ook voor jou beschikbaar in deze pilot. En zelfs met nog meer waarde, omdat we dat samen in een veilig groepje doen waarin we elkaar steunen en stimuleren.

Met de godinnen heb je prachtige handvatten om jezelf te leren kennen en ontwikkelen

Je gaat daarmee ontdekken wie je bent, wat je kunt en wilt en hoe je dat kunt bereiken.
Dan kom je meer in evenwicht en zul je merken dat die leegte ‘vanzelf’ wordt gevuld, dat je weer voluit kunt leven.
Dat je zomaar ineens weer écht plezier hebt en geniet van wat er wél is in je leven.

Wat krijg je ook alweer?

  • Online kick-off eind oktober
  • Verdiepende video’s over de 7 Griekse godinnen die in het boek behandeld worden
  • 3 Live bijeenkomsten [datum in overleg]
  • 3 persoonlijke gesprekken
  • Opdrachten, oefeningen enz. op maat, om jouw ontwikkelpunten te ondersteunen
  • Levenslang toegang tot alle materialen, ook toekomstige aanvullingen en updates
  • Eventueel nog extra online bijeenkomsten en persoonlijke gesprekken als tijdens de pilot blijkt dat dat meerwaarde heeft
T.w.v. totaal minimaal € 1.111

  • Bonus: Het boek ‘Godinnen in elke vrouw’ van Jean Shinoda Bolen waar mijn methode op is geïnspireerd [t.w.v. € 18,95]
  • Bonus: Online Masterclass ‘Werken met de maan’ door Mirjam van der Zee [The Practical Moonlady] [t.w.v. € 97]
  • Bonus: Je Soul Seed Sentence [een korte karakterschets o.b.v. je geboortedatum] door Mirjam van der Zee [t.w.v. € 97]

Voor maximaal 4 dames is dit nu tijdelijk beschikbaar voor slechts € 555,-

En is die investering in één keer te groot voor je,
dan kun je ook in 2 termijnen van € 277,50 of 5 termijnen van € 111,- betalen.
Het maakt niet uit of je een heel traject achter de rug hebt, of je door ziekte of een andere reden niet meer zwanger kunt worden, of zelf de beslissing hebt genomen om niet verder te gaan. Dit is voor vrouwen met een onvervulde wens voor een kind of een volgend kind, die zichzelf beter willen leren kennen en weer willen genieten van wat het leven nog meer te bieden heeft.
Als jij je een nieuwe stip op je horizon wilt zetten en je blik op de toekomst wilt richten is dit de kans voor jou!
Na 24 oktober komt dit aanbod niet meer terug, dus neem alsjeblieft ook contact op als je twijfelt.
Het zou zonde zijn als je deze kans mist.
En we plannen sowieso eerst een intakegesprek waarin je al je vragen kunt stellen en ik je meer ga vertellen over wat de godinnencirkel voor jou persoonlijk kan betekenen.