Omgaan met je miskraam

Een uniek online programma om jou te ondersteunen en begeleiden
26 september is Omgaan met je miskraam weer van start gegaan en we zijn nu met een groepje bezig met dit bijzondere programma. Wanneer de volgende ronde start is op dit moment nog niet bekend.
Wil je als eerste horen wanneer de volgende ronde van start zal gaan?
Meld je dan even aan.
Lees hier alvast wat eerdere deelneemsters vinden van Omgaan met je miskraam.

Paula vertelt:

"Ik ben heel blij bij Praktijk Janna terecht gekomen te zijn. Irene weet uit ervaring waar ze het over heeft. Dat was voor mij meteen doorslaggevend... lotgenotencontact vind ik hierbij echt van belang.
Daarbij is Irene een super vriendelijk, lief en benaderbaar mens... als ik omhoog zit en ik mail haar reageert ze altijd... al is het soms maar kort maar ze is er!

Ik heb het online programma Omgaan met je miskraam gevolgd.
De opdrachtjes zijn leuk om te doen en sluiten aan bij wat ik nodig heb. Die momentjes van ontspanning, mindfullness e.d. waren welkom en heel prettig.
Door omstandigheden heb ik het niet helemaal af kunnen maken, maar het programma blijft open voor de deelnemers, dus zodra ik weer kan ga ik er weer mee aan de slag.

Het programma heeft er al wel voor gezorgd dat ik veel opener ben over mijn miskramen. Sommigen van wie ik steun verwachtte lieten het afweten, maar juist van enkelen van wie ik niets verwachtte krijg ik hele lieve steun.
Ik schaam me absoluut niet meer voor het verdriet dat ik soms om mijn verliezen heb... en dat is een hele opluchting.
Ik raad iedereen die lijdt onder het verlies van een ongekend kindje zeker aan om mee te doen, het is een investering in jezelf!"

J. aan het woord:

“Ik heb deelgenomen aan ‘Omgaan met je miskraam’ omdat ik voelde dat mijn verwerking bleef ‘hangen’, dat ik er nog eens mee aan de slag moest, hoewel het op zich verder goed met me ging.

Door de kleine groep had ik het gevoel dat ik alles kon delen en het scherpste kantje is er nu van af. Ook het werken met de weeklogboekjes was fijn, zo werd het heel concreet. Voor mij was het zinvol en als het nodig is, ga ik het weer oppakken en nog eens doornemen.

Meedoen heeft me meer rust en erkenning voor mezelf gebracht, ik ben nu verder dan waar ik zou zijn zonder het programma!”
Je kunt nu alvast mijn gratis videotraining volgen en het e-boek
'Een miskraam. En nu? 7 inzichten die je verder helpen' lezen.
Klik op de betreffende pagina in het menu hieronder om ze aan te vragen.