Begeleiding en ondersteuning na verlies van je kindje in de zwangerschap

Je kunt kiezen uit verschillende vormen van begeleiding:

Workshops

Workshop Geef je ongekende kindjes plaats, een workshop van een dag om lotgenoten te ontmoeten, je met je ongekende kindje(s) te verbinden en je ervaring te helen.
Onderdeel van de workshop is een integere fotoshoot waarin we het onzichtbare zichtbaar gaan maken, met voor ieder ongekend kindje een witte ballon als symbool.
De volgende workshop is 26 augustus 2023 Meer over deze workshop lees je hier.

Workshop Leer je lichaam weer vertrouwen, een workshop van een dag voor iedereen die het vertrouwen in haar lichaam na een miskraam, afgebroken zwangerschap of buitenbaarmoederlijke zwangerschap wil terugkrijgen. De volgende workshop is eind oktober of begin november [Nog niet definitief gepland]   Hier lees je meer over de workshop.
[N.B. De inschrijving voor deze workshop is nog niet geopend. Wil je hier meer over weten of op de wachtlijst, mail dan naar info@praktijkjanna.nl]

Workshop Samen verder met een onvervulde kinderwens, speciaal voor stellen van wie de kinderwens onvervuld blijft is er nu de mogelijkheid van een privé workshop. In een compleet ritueel maken we op een symbolische manier het onzichtbare zichtbaar met witte ballonnen, en dat leggen we vast in een liefdevolle fotosessie.
Zo geef je je ongekende kindje(s) plaats in je leven en kun je later terugkijken op een waardevolle én tastbare herinnering.
Dat geeft je meer rust en je maakt ruimte voor een nieuwe fase.
Deze workshop kun je op dit moment boeken als privé workshop op afspraak.
Wil je meer over deze workshop lezen, klik dan hier.

Online programma’s

Compacte online programma’s

• De online training Maak van je uitgerekende datum een bijzonder gedenkmoment.
De dag die al maanden in je hart staat geschreven kun je niet zomaar vergeten. Deze unieke en laagdrempelige online cursus helpt je om iets bijzonders van je uitgerekende datum te maken, een moment waar je later met liefde op terug kunt kijken. Het helpt je om er bewust mee bezig te gaan en zo een belangrijke stap in je verwerking te zetten.
Hier lees je meer over de online cursus rond je uitgerekende datum.

• De online training (On)bezorgd weer zwanger, speciaal voor alle vrouwen die weer opnieuw zwanger zijn. Een training vol met tips, handvatten en oefeningen, die je altijd en overal kunt volgen en je op een eenvoudige en laagdrempelige manier helpt om te gaan met je angsten. Want ik gun het jou dat je rustig en ontspannen kunt blijven, dat je vertrouwen in de goede afloop kan gaan groeien en je je aan nieuwe kindje kunt hechten.
Hier lees je alles over de compacte online training (On)bezorgd weer zwanger

Compleet online programma in 7 stappen

• Het online begeleidingsprogramma Rust rond je misgelopen zwangerschap.
Een kortdurend, praktisch traject in 7 stappen. Het is een mix van lesmateriaal dat je thuis op je laptop of tablet kunt kijken en luisteren, van contact en steun met lotgenoten én mijn persoonlijke ondersteuning via Skype of telefoon.
In dit online begeleidingsprogramma kun je kiezen voor een zelfstudiepakket en ook voor een pakket met persoonlijke begeleiding.
Hier lees je meer over Rust rond je misgelopen zwangerschap

Persoonlijke begeleiding

• Een persoonlijk begeleidingstraject van een aantal 1-op-1 gesprekken. Meer over persoonlijke begeleiding lees je hier.

Wil je met mij van gedachten wisselen welke mogelijkheid het beste bij jou past? Neem gerust contact met me op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me af te spreken.
En daarvoor maakt het niet uit waar je woont, dat doen we ‘gewoon’ online.