Supportgroep misgelopen zwangerschappen

Veel vrouwen die tijdens de zwangerschap afscheid van hun ongekende kindje hebben moeten nemen hebben behoefte aan steun van en contact met lotgenoten.

Nu zijn er op Facebook wel groepen te vinden, maar niet iedereen wil daar lid van worden, omdat je vrienden zouden kunnen zien dat je lid bent van zo’n groep.
Datzelfde hoor ik ook regelmatig van vrouwen die ik spreek. Dat ze de Facebook-pagina van Praktijk Janna of de berichten erop niet of maar af en toe liken omdat ze niet willen dat hun omgeving dat ziet. En ik snap dat.

Om elkaar te kunnen steunen en inspireren ben ik een [geheime] supportgroep begonnen. Een plek waar je vrijuit kunt delen wat je bezig houdt, zonder dat je overspoeld wordt door verdriet van anderen.
In de supportgroep kun je terecht voor steun en inspiratie en met allerlei vragen over de psychische en sociale impact als je een miskraam of buitenbaarmoederlijke zwangerschap hebt gehad, of als je ervoor hebt moeten kiezen om je zwangerschap af te breken.
De opzet van de groep is om elkaar op een positieve manier te steunen en inspireren, in een veilige omgeving.
De groep is geheim, je kunt hem zelf niet vinden en ook kunnen je vrienden niet zien dat je er lid van bent. Omdat de groep geheim is kan ik je alleen toevoegen met je mailadres of als je bevriend met me bent op Facebook.
Nu ben ik een beetje selectief in reageren op vriendschapsverzoeken… maar je kunt je hier aanmelden voor de groep door je mailadres in te vullen:

Ja, ik wil me aanmelden voor de Supportgroep

Je wordt dan zo snel mogelijk toegevoegd. Zie ik je snel in de groep?