Instagram

Hai, fijn dat je hebt doorgeklikt vanaf Instagram!

Op deze pagina vind je de laatste links die ik via Instagram met je deelde:

 

 

 

 • De verhalen in de serie 1 op de 4
  Wist je dat 1 op de 4 vrouwen in haar leven te maken krijgt met minstens 1 miskraam? In de serie 1 op de 4 maak ik ruimte voor de verhalen van deze vrouwen. Elke 4 weken verschijnt er een nieuw gastblog online.

 

 • De workshop Geef je ongekende kindje(s) plaats op zaterdag 28 september.
  Een dag om te zijn met andere vrouwen, even voorbij gaan aan je denken. Om elkaar te ontmoeten en waarop we met een mooi ritueel onze ongekende kindjes gedenken.
  Er komt een professionele fotografe die in de prachtige omgeving van Ede mooie foto’s van ons gaat maken. Portretfoto’s waarop we het onzichtbare zichtbaar gaan maken, met voor ieder ongekend kindje een witte ballon.
  Verder is er tijd en ruimte genoeg om ontspannen met elkaar te praten, met bovendien een heerlijke lunch die we -als het weer het toelaat- als picknick tot ons kunnen nemen 😉

 

 • De workshop Leer je lichaam weer vertrouwen op 14 december waarin ik je in één dag help naar meer verbinding met jezelf én waarin je andere vrouwen ontmoet die weten hoe het is. We gaan met luchtige en speelse oefeningen je vrouwelijkheid weer opzoeken, je energie laten stromen en je krijgt handvatten om naar je lichaam te kunnen luisteren.

 

 • In de Supportgroep misgelopen zwangerschappen kun je terecht voor contact met lotgenoten, voor steun en inspiratie en met allerlei vragen over de psychische en sociale impact als je een miskraam of buitenbaarmoederlijke zwangerschap hebt gehad, of als je ervoor hebt moeten kiezen om je zwangerschap af te breken.
  De opzet van de groep is om elkaar op een positieve manier te steunen en inspireren, in een veilige omgeving. Meer lezen over de Supportgroep en/of je aanmelden kan via deze pagina.

Wie is Irene Otto?

Mocht je daar nieuwsgierig naar zijn dan vind je op de website natuurlijk ook meer informatie over mij en over de manieren waarop ik je kan ondersteunen.