Corona maatregelen

Waar iedereen nu op zoek is naar online alternatieven, heb ik veel ervaring met online begeleiding. Praktijk Janna is dan ook ‘gewoon’ open zoals altijd.

Het enige waar de corona maatregelen nog wel enige invloed op hebben zijn de workshops.

De workshop Leer je lichaam weer vertrouwen

De workshop Leer je lichaam weer vertrouwen van zaterdag 8 augustus gaat gewoon door.

De workshop is ‘corona-proof’, in het zaaltje waar we samenkomen is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ben je onverhoopt verkouden of ziek, dan heb je de keuze om door te schuiven naar de volgende workshop of je geld terug te krijgen.

Wil je meer lezen over deze workshop, kijk dan op deze pagina op de website.

De workshop Geef je ongekende kindjes plaats

Deze workshop staat 10 oktober weer op de planning en ook deze workshop kan gewoon doorgaan. Het maken van een foto-sessie op locatie is hier een essentieel onderdeel van en we verplaatsen ons met 1 of 2 auto’s. In de auto kun je het beste een mondkapje dragen. In het zaaltje en bij de fotoshoot buiten is dat niet nodig, daar kunnen we voldoende afstand houden.

Hier kun je informatiepagina van deze workshop vinden.

Heb je een andere vraag over de workshops of over jouw situatie?
Mail dan naar info@praktijkjanna.nl

Ben je eraan toe om een stap te zetten om je verliezen te helen en je rust weer te vinden?
Dit zijn de manieren waarop ik je altijd en overal online kan helpen:

Met de compacte online trainingen die je op een eenvoudige en laagdrempelige manier helpen

Je krijgt hierin je tips, handvatten en oefeningen van me waarmee je zelfstandig aan de slag kunt, en kunt de trainingen volgen waar en wanneer je maar wilt.
Je kunt kiezen uit twee trainingen:

Maak van je uitgerekende datum een bijzonder gedenkmoment waarmee je een mooi eigen ritueel kunt maken.

(On)bezorgd weer zwanger: leer je nieuwe zwangerschap omarmen voor als je weer zwanger bent en handvatten zoekt om om te gaan met je angsten en onzekerheden.

Het unieke online begeleidingsprogramma Rust rond je misgelopen zwangerschap

Rust rond je misgelopen zwangerschap is een mix van praktisch lesmateriaal, contact met lotgenoten én mijn persoonlijke ondersteuning via videocalls.
Hierin help ik je in 6 weken naar rust in je hoofd en in je leven. Zodat je energie weer voluit kan stromen en je weer lekker in je vel zit.
HIER lees je alles over deze fijne manier van begeleiden.

Een coachingstraject helemaal afgestemd op jouw situatie

Heb je geen idee waar je kunt beginnen of wat het beste bij jou en jouw situatie zou passen? Of wil je graag gerichte tips van mij voor jouw persoonlijke situatie?
Mail me dan via info@praktijkjanna.nl. Dan maken we een afspraak voor een verkennend gesprek en gaan we samen kijken wat bij jou zou passen.
Zo’n gesprek is gratis en vrijblijvend, en je hoeft er de deur niet voor uit, dat doen we online of telefonisch. Dus waar je ook woont, ik kan je helpen. Zelfs als je niet in Nederland woont is er hulp voor je in je moedertaal.