Corona maatregelen

Waar iedereen nu op zoek is naar online alternatieven, heb ik veel ervaring met online begeleiding. Praktijk Janna is dan ook ‘gewoon’ open zoals altijd.

Het enige waar de corona maatregelen nog wel enige invloed op hebben zijn de workshops.

De workshop Leer je lichaam weer vertrouwen

De volgende workshop Leer je lichaam weer vertrouwen  is op zaterdag 9 januari. Als de corona maatregelen [ook afhankelijk van het aantal inschrijvingen] het toelaten zal de workshop ‘live’ zijn in Ede. in het zaaltje waar we samenkomen is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
Mochten de geldende maatregelen het in januari niet toelaten om bij elkaar te komen dan zet ik de workshop om naar een online workshop. Zodra het dan weer kan zal ik een terugkom-middag organiseren in Ede.

Is de workshop in Ede en ben je onverhoopt verkouden of ziek, dan heb je de keuze om door te schuiven naar de volgende workshop of je geld terug te krijgen.

Wil je meer lezen over deze workshop, kijk dan op deze pagina op de website.

De workshop Geef je ongekende kindjes plaats

Voor deze workshop heb ik nog geen nieuwe datum staan, maar in overleg kan deze als privé-sessie worden gepland, voor jou alleen of voor jou en je partner. Zo kun je bijvoorbeeld op of rond je uitgerekende datum iets bijzonders doen.
Wil je daar meer over weten, mail dan naar info@praktijkjanna.nl

Hier kun je informatiepagina van deze workshop vinden.

Heb je een andere vraag over de workshops of over jouw situatie?
Mail dan naar info@praktijkjanna.nl

Ben je eraan toe om een stap te zetten om je verliezen te helen en je rust weer te vinden?
Dit zijn de manieren waarop ik je altijd en overal online kan helpen:

Met de compacte online trainingen die je op een eenvoudige en laagdrempelige manier helpen

Je krijgt hierin je tips, handvatten en oefeningen van me waarmee je zelfstandig aan de slag kunt, en kunt de trainingen volgen waar en wanneer je maar wilt.
Je kunt kiezen uit twee trainingen:

Maak van je uitgerekende datum een bijzonder gedenkmoment waarmee je een mooi eigen ritueel kunt maken.

(On)bezorgd weer zwanger: leer je nieuwe zwangerschap omarmen voor als je weer zwanger bent en handvatten zoekt om om te gaan met je angsten en onzekerheden.

Het unieke online begeleidingsprogramma Rust rond je misgelopen zwangerschap

Rust rond je misgelopen zwangerschap is een mix van praktisch lesmateriaal, contact met lotgenoten én mijn persoonlijke ondersteuning via videocalls.
Hierin help ik je in 6 weken naar rust in je hoofd en in je leven. Zodat je energie weer voluit kan stromen en je weer lekker in je vel zit.
HIER lees je alles over deze fijne manier van begeleiden.

Een coachingstraject helemaal afgestemd op jouw situatie

Heb je geen idee waar je kunt beginnen of wat het beste bij jou en jouw situatie zou passen? Of wil je graag gerichte tips van mij voor jouw persoonlijke situatie?
Mail me dan via info@praktijkjanna.nl. Dan maken we een afspraak voor een verkennend gesprek en gaan we samen kijken wat bij jou zou passen.
Zo’n gesprek is gratis en vrijblijvend, en je hoeft er de deur niet voor uit, dat doen we online of telefonisch. Dus waar je ook woont, ik kan je helpen. Zelfs als je niet in Nederland woont is er hulp voor je in je moedertaal.