Corona maatregelen

Waar iedereen nu op zoek is naar online alternatieven, heb ik veel ervaring met online begeleiding. Praktijk Janna is dan ook ‘gewoon’ open zoals altijd.

Het enige waar de corona maatregelen wel invloed op hebben zijn de workshops.

De workshop Leer je lichaam weer vertrouwen

De workshop Leer je lichaam weer vertrouwen van zaterdag 4 april verandert van een workshop op een fysieke locatie in een online workshop.

Dat gaat dan via Zoom, het programma dat ik ook gebruik voor mijn coachingsgesprekken, alleen dan met zijn allen tegelijk.
Het grote voordeel van Zoom is dat jij als deelnemer geen account hoeft aan te maken, maar via de link die je dan van mij krijgt kunt deelnemen. Bovendien kunnen jullie als deelnemers elkaar ook zien en horen en op elkaar reageren. Dus bijna net zo als wanneer je fysiek bij elkaar op locatie zit.
Het zal ook op deze manier een mooie dag worden die minstens zo waardevol is als wanneer we fysiek zouden kunnen samenkomen.

Op dit moment zijn er nog 2 plaatsen beschikbaar, dus mocht je nog mee willen doen, dan ben je van harte welkom.
Wil je meer lezen over deze workshop, kijk dan op deze pagina op de website.

De workshop Geef je ongekende kindjes plaats

Deze workshop staat 6 juni weer op de planning en leent zich niet voor een online variant, omdat het maken van een foto-sessie op locatie hier een essentieel onderdeel van is.
Nu er nu nog geen duidelijkheid is over de periode na 1 juni is de inschrijving voor deze workshop nog niet geopend.
Ben je nieuwsgierig naar de workshop?
Hier kun je informatiepagina van de vorige keer vinden.

Spreekt deze workshop je aan en wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Mail dan naar info@praktijkjanna.nl

Ben je eraan toe om een stap te zetten om je verliezen te helen en je rust weer te vinden?
Dit zijn de manieren waarop ik je altijd en overal online kan helpen:

Met de compacte online trainingen die je op een eenvoudige en laagdrempelige manier helpen

Je krijgt hierin je tips, handvatten en oefeningen van me waarmee je zelfstandig aan de slag kunt, en kunt de trainingen volgen waar en wanneer je maar wilt.
Je kunt kiezen uit twee trainingen:

Maak van je uitgerekende datum een bijzonder gedenkmoment waarmee je een mooi eigen ritueel kunt maken.

(On)bezorgd weer zwanger: leer je nieuwe zwangerschap omarmen voor als je weer zwanger bent en handvatten zoekt om om te gaan met je angsten en onzekerheden.

Het unieke online begeleidingsprogramma Rust rond je misgelopen zwangerschap

Rust rond je misgelopen zwangerschap is een mix van praktisch lesmateriaal, contact met lotgenoten én mijn persoonlijke ondersteuning via videocalls.
Hierin help ik je in 6 weken naar rust in je hoofd en in je leven. Zodat je energie weer voluit kan stromen en je weer lekker in je vel zit.
HIER lees je alles over deze fijne manier van begeleiden.

Een coachingstraject helemaal afgestemd op jouw situatie

Heb je geen idee waar je kunt beginnen of wat het beste bij jou en jouw situatie zou passen? Of wil je graag gerichte tips van mij voor jouw persoonlijke situatie?
Mail me dan via info@praktijkjanna.nl. Dan maken we een afspraak voor een verkennend gesprek en gaan we samen kijken wat bij jou zou passen.
Zo’n gesprek is gratis en vrijblijvend, en je hoeft er de deur niet voor uit, dat doen we online of telefonisch. Dus waar je ook woont, ik kan je helpen. Zelfs als je niet in Nederland woont is er hulp voor je in je moedertaal.