Begeleiding en ondersteuning na verlies van je kindje in de zwangerschap

Je kunt kiezen uit verschillende vormen van begeleiding:

 

• Een persoonlijk begeleidingstraject van een aantal 1-op-1 gesprekken. Meer over persoonlijke begeleiding lees je hier.

Workshop Geef je ongekende kindjes plaats, een workshop van een dag om lotgenoten te ontmoeten, je met je ongekende kindje(s) te verbinden en je ervaring te helen.
Onderdeel van de workshop is een integere fotoshoot waarin we het onzichtbare zichtbaar gaan maken, met voor ieder ongekend kindje een witte ballon als symbool.
De volgende workshop is op zaterdag 22 februari 2020. Meer over deze workshop lees je hier.

Workshop Leer je lichaam weer vertrouwen, een workshop van een dag voor iedereen die het vertrouwen in haar lichaam na een miskraam, afgebroken zwangerschap of buitenbaarmoederlijke zwangerschap wil terugkrijgen. De volgende workshop is op zaterdag 4 april 2020Hier lees je meer over de workshop.

• De online cursus Maak van je uitgerekende datum een bijzonder gedenkmoment.
De dag die al maanden in je hart staat geschreven kun je niet zomaar vergeten. Deze unieke en laagdrempelige online cursus helpt je om iets bijzonders van je uitgerekende datum te maken, een moment waar je later met liefde op terug kunt kijken. Het helpt je om er bewust mee bezig te gaan en zo een belangrijke stap in je verwerking te zetten.
Hier lees je meer over de online cursus rond je uitgerekende datum.

• Het online begeleidingsprogramma Rust rond je misgelopen zwangerschap.
Een kortdurend, praktisch traject in 6 stappen. Het is een mix van lesmateriaal dat je thuis op je laptop of tablet kunt kijken en luisteren, van contact en steun met lotgenoten én mijn persoonlijke ondersteuning via Skype of telefoon.
In dit online begeleidingsprogramma kun je kiezen voor een zelfstudiepakket en ook voor een pakket met persoonlijke begeleiding.
Hier lees je meer over Rust rond je misgelopen zwangerschap

Wil je met mij van gedachten wisselen welke mogelijkheid het beste bij jou past? Neem gerust contact met me op!